e
Banner

Etiketler: cumhur erzurumluoğlu



ÇOBANTUR BOLTAS proje taşımacılığında yüzde 25 büyüme hedefliyor



Türk-Alman lojistik ağı ÇOBANTUR BOLTAS, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da gerçekleştirdiği proje taşımalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Şirketin Türkiye Lojistik Direktörü Cumhur Erzurumluoğlu, uluslararası yapıları ve deneyimli ekipleri sayesinde büyük yüklerin üstesinden başarıyla geldiklerine dikkati çekti. Erzurumluoğlu, ülkelerin yasal prosedürlerini çok iyi bildiklerini ifade ederken, yeni yatırımların da etkisiyle bu alanda 2 yıl içinde yüzde 25 büyüme hedeflediklerini açıkladı.  




Çobantur Boltas'ın Türkiye Operasyon Başkanı Cumhur Erzurumluoğlu oldu



Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ın Türkiye Lojistik Direktörü Cumhur Erzurumluoğlu, şirketin Türkiye Operasyon Başkanı olarak atandı. Erzurumluoğlu, 28 yıllık kariyeri boyunca Çobantur Boltas’ta birçok farklı görevler üstlendi.
 




Çobantur Boltas demir yolu taşımalarının payını artırıyor


Yayın: 17-01-2023
Kategori: Demiryolu

Çobantur Boltas, yüzde 30 büyümeyle kapattığı 2022 yılında Türkiye-Avrupa hattında ve Avrupa içinde sunduğu demir yolu taşımacılığı çözümlerinde de önemli atılımlara imza attı. Türkiye-Almanya hattındaki gücünü Halkalı-Münih arasında başlattığı blok tren taşımaları ile güçlendiren şirket, Avrupa’daki intermodal hatlarına ise İngiltere’yi ekledi. Çobantur Boltas Türkiye Operasyon Başkanı Cumhur Erzurumluoğlu, “İntermodal ve demir yolu taşımalarımızın payını bu yıl daha da artıracağız” dedi.